Szponzorációs ajánlat

  Platina fokozat Arany fokozat VIP üzleti reggeli
Leírás A konferencia kiemelt szponzora; a konferenciaterem kiemelt vendégek asztalának házigazdája A konferencia szekciójának szponzora; a konferenciaterem szekció asztalának házigazdája A konferencia kiemelt vendégei, előadói és döntéshozók részére szervezett VIP üzleti reggeli házigazdája, logózott reklámeszköz elhelyezési lehetőséggel
Elérhető 1 vállalat számára 4 vállalat számára 1 vállalat számára
Ára 4.000.000 Ft + áfa 2.000.000 Ft + áfa 1.500.000 Ft + áfa
Részvételi jegyek száma 4 db 3 db 2 db
VIP üzleti reggelin való részvétel 2 fő 1 fő 1 fő + rövid köszöntőbeszéd
Köszöntőbeszéd a konferencia megnyitóján a köszöntőbeszéd publikációja az eseményt követően    
Az esemény nyakpántjának és névkitűzőjének kizárólagos szponzora    
Köszöntőbeszéd / szakmai előadás az adott szekció elején    
További kedvezményes részvételi jegyek biztosítása (early bird)  
Partneri bejelentés a social mediában
Konferencia szereplés fotóval, főbb gondolatokkal  
Céglogó megjelenítése az esemény oldalon    
Vállalati logó megjelenítése a konferencia kommunikációs felületein (weboldal, SmartEvents® applikáció, print hirdetés, konferencia terem LED fal, előtér LCD TV, digitális roll-up-okon vállalati logó/hirdetés megjelenítése)
Asztali zászló elhelyezésének lehetősége a színpad előtti főasztalon  
Logózott reklámeszköz elhelyezési lehetőség a VIP teremben    
Céglogó megjelenítése az esemény hivatalos hírlevelében (2000 fős címlista, heti 1x megjelenés)
Online hírösszefoglalóban a cégnév megjelenítése és videós összefoglalóban a céglogók megjelenítése
Megjelenés a Magyar Vasút újságban egész oldalas hirdetés / interjú 1/2 oldalas hirdetés / interjú 1/3 oldalas hirdetés / interjú

  Panelbeszélgetés szekció Networking HUB VIP Asztal Applikáció és regisztráció szponzor
Leírás A konferencia kerekasztal-beszélgetésének szponzora, 1 fő részvétel biztosítása; logózott színpadi installációval A konferencia üzleti közösségi terének szponzora, házigazdája. Kényelmes fotelekkel, mobiltelefon töltési lehetősségel, koktélbárral, logózott reklámeszköz elhelyezési lehetőséggel A konferenciaterem kiemelt asztalának kizárólagos házigazdája, saját meghívott partneri körrel (7 fő); asztalra kihelyezhető logózott reklámeszközzel A konferencia applikáció és regisztráció kizárólagos szponzora
Elérhető 2 vállalat számára 1 vállalat számára 1 vállalat számára 1 vállalat számára
Ára 1.000.000 Ft + áfa 1.000.000 Ft + áfa 800.000 Ft + áfa 400.000 Ft + áfa
Részvételi jegyek száma 2 db 1 db 1 db 1 db
Partneri bejelentés a social mediában
Vállalati logó megjelenítése a konferencia kommunikációs felületein (weboldal, SmartEvents® applikáció, print hirdetés, konferencia terem LED fal, előtér LCD TV, digitális roll-up-okon vállalati logó/hirdetés megjelenítése)
Asztali zászló elhelyezésének lehetősége a színpad előtti főasztalon      
Céglogó megjelenítése az esemény hivatalos hírlevelében (2000 fős címlista, heti 1x megjelenés)
Online hírösszefoglalóban a cégnév megjelenítése és videós összefoglalóban a céglogók megjelenítése
Megjelenés a Magyar Vasút újságban 20 % kedvezmény hirdetésből, PR-cikkből (2022.12.31-ig) 10 % kedvezmény hirdetésből, PR-cikkből (2022.12.31-ig) 10 % kedvezmény hirdetésből, PR-cikkből (2022.12.31-ig)  

KINEK SZÓL?

Ha Ön, vagy vállalata az alábbi területek valamelyikén tevékenykedik vagy érdeklődik iránta, akkor a Magyar Vasút Konferenciának szerepelnie kell a vállalati marketing tervében!


Járműgyártás


Infrastruktúra építés, üzemeltetés és karbantartás


Vasúti személyszállítás


Vasúti árufuvarozás


Fuvaroztatók, megbízók


Logisztika


Digitalizációs és automatizálási megoldások


Tanácsadás és szolgáltatások


Vasútipar egyéb területei

Miért legyen a Magyar Vasút Konferencia szponzora?

Új termék, megoldás bemutatására készül? Célja az image-építés, kapcsolati tőkéjének növelése? Sztenderd ajánlataink mellett aktuális üzleti- és marketing terveihez igazodva egyedi együttműködői csomagok kialakításával segítjük a vállalata optimális megjelenését a rendezvényt megelőzően, a helyszínen és a rendezvény után.
  • A Magyar Vasút 2022 Konferencia optimális lehetőség az Ön vállalata számára az iparági döntéshozók költséghatékony elérésére!
  • A 15 éves működésünk során szerzet tapasztalatunk garancia arra, hogy az esemény az ágazatot foglalkoztató valódi problémákkal és kiemelt témákkal foglalkozik
  • A prezentációk és a networking segítséget nyújtanak abban, hogy tovább gondolja szolgáltatásainak fejlesztési irányvonalait a valódi ügyféligények mentén.
  • Használja ki a médiapartnereink és marketing-kampányunk nyújtotta lehetőségeket, biztosítson vállalatának domináns jelenlétet a Magyar Vasút 2022 Konferencián! Logója / hirdetése / bemutatkozó anyagai a rendezvény előtt több héten keresztül, több csatornán – e-mailben, hírlevelekben, social media felületeken, honlapunkon, médiapartnereink kiadványain – eljut a célcsoportokhoz. Láttassa cégét konferencia-anyagainkon, készítse elő részvételét a rendezvényen!

EREDMÉNYEINK

125

ELŐADÓ

1100

RÉSZTVEVŐ

90

PARTNERVÁLLALAT

A szervező HUNGRAIL Magyar Vasúti Egyesület, a vasútvállalatokat és a vasútipar szereplőit tömörítő szakmai érdekvédelmi szervezeteként büszkék vagyunk arra, hogy az általunk szervezett események 2017 óta vonzzák Magyarország és Európa legkiválóbb szakembereit és előadóit. Hiszünk abban, hogy a megfelelő partnerekkel történő együttműködés értéket teremt, miközben a rendezvényeinket támogató szponzorainknak hozzáférést biztosítunk a vezető döntéshozókhoz.
Számos digitális és személyes csatornán keresztül adunk lehetőséget, hogy kapcsolatba léphessenek az elérni kívánt személyekkel. Olyan egyedi eseményélmény megvalósításán dolgozunk megbízóinkkal együtt, amely kiemeli erősségeiket. Rendezvény stratégiánk között megtalálhatók az országos és nemzetközi konferenciák, szemináriumok, szakértői beszélgetések, zártkörű exkluzív események egyaránt.

SZERETNE A MAGYAR VASÚT 2021 KONFERENCIA PARTNERE LENNI?

Kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolatfelvételi űrlapot és küldjük Önnek partneri ajánlatunkat.

Név (kötelező mező)

Cégnév (kötelező mező)

Email (kötelező mező)

Telefonszám (kötelező mező)

Üzenet

Fanaca-Szabó Annamária

+36 30 316 2496
szabo.annamaria@hungrail.hu